Om NORDJYSKE MEDIER

NORDJYSKE Medier er den næstældste medievirksomhed i Danmark med en livline, der går tilbage til 2. januar 1767. Fra første dag med det formål at nytte og fornøje.

Vi er kendt for at være en af de mest moderne medievirksomheder i verden med et bredt udbud af medier og en fuldt integreret måde at arbejde på i redaktion, salg og produktion. Vi udgiver dagbladet NORDJYSKE Stiftstidende, websitet nordjyske.dk, en række nærlokale websites og 26 lokale ugeaviser.

Medier i øjenhøjde

Vi står bag Danmarks første 24 timers tv-kanal, 24NORDJYSKE, websitet nordjyske.dk, en række nærlokale websites og radiostationerne Radio NORDJYSKE og ANR. Desuden står vi for distribution af aviser og reklamer i Nordjylland gennem NORDJYSKE Distribution.

I nyere tid har vi i koncernen udvidet fokus til at omfatte flere digitale aktiviteter. Nordiske Medier udgiver nyhedsbreve til erhvervslivet i både Danmark, Sverige og Norge. Jubii.dk er et digitalt medie med fokus på fritid og underholdning.

Nordjyske nyheder

NORDJYSKE Medier leverer indhold til og om nordjyder når som helst og hvor som helst, uanset hvilken medieform brugerne foretrækker, og vi leverer annonce-effekt til annoncørerne, uanset hvilke målgrupper de vil nå. 66 procent af alle nordjyder bruger hver dag et eller flere af vore medier, og på en uge er vi i kontakt med 4 ud af 5 nordjyderne.

Vores trykkeri kan udover at trykke aviser også levere skræddersyet digitalprint.

Vi er ca. 750 medarbejdere og omsætter årligt for over 800 mio. kr.

NORDJYSKE Medier samarbejder med de øvrige virksomheder i NORDJYSKE koncernen om såvel drift som udviklingsprojekter.

Klik her hvis du er klar til at ansøge