12 uforglemmelige måneder

Lad os som altid være ærlige: Et år som Salgstrainne hos NORDJYSKE Medier giver sved på panden. Vi stiller store krav til dig som person og ikke mindst din ihærdighed og udholdenhed. Til gengæld tør vi godt love dig, at 12 måneder hos os bliver en oplevelse for livet. Det vil være ligeså uforglemmeligt som en 12 måneders ’BootCamp’, med erfaringer du får glæde af resten af din karriere.

Praktisk erfaring, teoretisk udfordring og engageret opbakning fra dygtige kolleger, er grundlaget for din 1 årige uddannelse som Salgstrainee hos NORDJYSKE Medier.

Uddannelsen tilpasses løbende markedets behov og alle de nyeste teknologiske muligheder, der samtidigt er med til at danne grundlag for dine fremtidige karrieremuligheder. Men vigtigst af alt: du møder nogle af de dygtigste og mest engagerede erhvervsfolk i Nordjylland, som vil udgøre et vigtigt fundament i dit professionelle netværk og være startskuddet til dit livs opsparing af social kapital.

"Vi stiller store krav til dig"

Uddannelsen består af 3 moduler.

Hvert modul afsluttes med en test, som er forudsætningen for at få adgang til næste modul. (Der kan i særlige tilfælde være mulighed for at tage modulet om, da kontrakten ellers ophører uden yderligere varsel). Hele uddannelsen afsluttes med eksamen.